kersenpitje

Kersenpitje

Home  Nieuwigheden  Shop  Mandje Contact  Nieuws 

kersenpitje

Onze stock is OPEN op zaterdagen van 14 tot 17u
of op afspraak (0495/160625 - kersenpitje.dulon@gmail.com)

kersenpitje-NIEUW: Je woont in de omgeving van LEUVEN en weet niet welke stof(fen) je zou kunnen kopen, je zou graag een stof zien en/of voelen: ik kom naar je toe met een aantal rollen (tot 20) en ik zal jouw stuk(ken) ter plaats knippen !!! Leuven en omgeving: Leuven-Wilsele-Herent-Heverlee-Wijgmaal-Holsbeek-Kessel-lo-Lovenjoel-Haasrode-Lubbeek-Bierbeek-Boutersem-Blanden-Vaalbeek-Bertem-Binkom. Om een afspraak te maken, schrijf een mail naar kersenpitje.dulon@gmail.com of een SMS naar 0495/160625 (niet bellen aub want ik geef les bij bedrijven zelfs gedurende de vakantie): geef je naam - je adres- en een telefoonnummer. Ik zal zo vlug mogelijk contact opnemen.


-of PARTY: je nodigt een paar vriend(inn)en en ik kom naar je toe met een wagen vol stoffen !

kersenpitje De stock kan niet gegaranteerd worden wanneer we op een speciale markt aanwezig zijn zoals (zie onderstaande lijst - niets momenteel)

kersenpitjeOnze stock ligt in Kessel-Lo, Gemeentestraat 128 - open op zaterdag van 14 tot 17u en op woensdag van 14 tot 17u. Gedurende de soldenperiode zijn de openingsuren vaak langer. We melden de nieuwe openingsuren op Facebook en op deze site.